Cevap: Maçı Değerlendirelim
ya gardaş bu takımda kaleye geçene mallık mı geliyor anlamıyorum.kaleye kim geçse hep bir salaklık.lan korcan bir değil iki değil yeter bu hataların be.her hava topunda her uzak şutta heyecandan ölüyoruz.lan top zor top gibi geldiyse sana (-ki çok kolay bir toptu) topu kornere çel.hangi kafayla o topu indirip kendi bacağına vuruyorsun.ben dünya üzerinde bu derece profesyonellikten uzak bir hata, hatta hata bile değil 'aptallık' yapan bir kaleci görmedim.yani hatalı gol yemede kendini hatta dünya futbolunu bile aştı.işte bir kaleci bir maçın içine ancak böyle edebilir.elimizdeki maçı aldı hediye etti rakibe.umarım bu bizde oynayan kaleciye aptallık bulaşması ertuğrul'da olmaz da kale bakımından rahat bir sezon geçiririz taraftarlar olarak.
sonra anlamadığım bir şey var bu takımda artık aydın yok bilmem carlos bunun farkında mı acaba.hala aynı oyunu oynamaya çalışıyorsun bir bak kanat oyuncun var mı ? illa aydın olmasına gerek yok.serdar özkan olsa yine aynı oyunu oynarsın.ama kabul et yok artık öyle bi oyuncun.o zaman başka bi oyun oynayacaksın kardeş.mesela aatif kendi bile bilmiyor nerede oynadığını.şimdi sezon öncesi şampiyonluk der; ilk haftada gidip benim gözümde bu ligin en büyük düşme adaylarından biri olan antep'e yenilirsen adama gülerler.bugün maç bizim hakkımızdı ama kalecinin hediyesi olarak maçı verdik, buna rağmen sivasspor güzel mi oynadı ? hayır.rakip çok kötü.geçen sezonki sivasspordan çok çok uzaktayız.bu oyunla herhangi bir deplasmandan bırak galibiyeti puan çıkartmak bile imkansız.bakın çok zor demiyorum.im-kan-sız ! hele ki zaten bir türlü diş geçiremediğimiz ve evindeki oyunla beğeni toplayan akhisar'a karşı daha da imkansız.'carlos'a da kızamıyorum, yönetim almıyor' gibi laflara da karşıyım artık.kardeşim 2 sezondur aynı muhabbet.sen yönetime bi liste verirsin onlar da sana bu listeden oyuncu alırlar.eğer almıyorlarsa sen de adam gibi istifa edersin.yönetim benim istediğim şeyleri yapmıyor diye.bak trabzonun hocasına.kendisini pek sevmem ama transferler yapılmazsa giderim diyor.sen de bunu diyebilmelisin.herkes başarı için burada.o zaman onlar da o oyuncuları alacak.eğer onlar bu oyuncuları almıyor sen de razı oluyorsan sende de hata vardır.
|