Cevap: Mağlubiyetin sorumlusu benim
Ertuğrul ile anlaşıldı denildi, Karabük maçında yedek kulübesindeydi.. Etmeyin tutmayın beni kiralık göndermeyin diyor gibi...
10 numara yada pozisyonuna göre 5 numara oynayacak oyuncumuz yok. Olsa bile vasat artık sistem çözüldüğü için yemiyor artık. Dikine gidecek adamımız yok. Bir yabancı şart.
Son gün herkes bombanın pimini çekip üzerimize atıyor bizim ise elimizde patlıyor. Ses seda hatta ''tık'' yok...
Dünkü oyunda Roberto Carlos sorumluluğu tabiiki üzerine alacak. Çünkü eldeki donelerle yapacağı işler bu. Sadece şu dın dın pas yapmaları, lakayt oyun anlayışını, Aatıfın yavaş ve çalım sevdasına çözüm bulması gerekiyor. Bu yönden bazı durumların farkında olduğunu düşünüyorum. Ama şu bir gerçekki şu takıma gözle görülür en az 2 kaliteli ayak lazım. 10 (5) ve kaleye yüzde yüz transfer şart...
Topu yönetime atması kadar doğal bir şey olamaz. Çünkü kendisi ister yönetim alır almaz. almazsa ''kardeşim ben sizden istedim almadınız hadi bana eyvallah'' diyebilme hakkı var. Bunun sonucunda hiç bir taraftarımız Carlos hocaya tepki vermez. Direk ibreler yönetime çevrilebilir. İşte Murat Erdoğan gerçeğinde olduğu gibi. Buna mahal vermemek için şu son günde bu noktalara ağırlık verilmesi gerekiyor.
Yönetim çıkıp hani taraftar da diyebilir. ama bu passokart işi bir kaç hafta sonra rayına oturunca ve galibiyetler gelince Amortismanı da eminimki gerçekleşecektir. Bakınız Gaziantep 700 kaadı cebe attı. Biz dedikki yiyemiyoruz alın siz yiyin. Ne oldu şimdi adamların bir transferinin parası çıktı. Hemde deplasman galibiyeti ile. Bu işler böyle maalesef.... Yedirmeyelim, yedirmemek içinde iyi adamlar alalım...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|