Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mağlubiyetin sorumlusu benim
Alt 01.09.2014, 10:31   #10
ihtiyar yiğido
Usta Yiğido

ihtiyar yiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 ihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblickihtiyar yiğido ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Mağlubiyetin sorumlusu benim

Ben Gaziantep maçının mağlubiyetinin sorumluluğunu Carlos hocaya buluyorum, nedenine gelince, takım 1-0 galip, oyunun üstünlüğü ve hakimiyeti bizde, hücum edin gol atın diyeceğine, kenardan oyunculara pas yapın, yani 1-0 In üstüne yatın dergibi, Gaziantep teknik direktörü Okan Buruk baktıki maçta aksıyan yönler var, hemen oralara gerekli takviyeleri yaptı ve oyunu çevirdi.
Carlos ne yaptı, oyuna hiç müdahale etmeyerek mağlubiyete razı oldu ve oyuncu değiştirmeme Hastalığı'na devam etti
Bazı arkadaşlar transfer yapılmadığı için mağlubiyetin faturasını yönetime kesiyor, elbette yönetimin hataları var ama bu mağlubiyetin tek sorumlusu Carlos olarak görüyorum, elindeki mevcut oyuncular bunlar, mevcut oyuncularına göre strateji belirleyeceksin.
ihtiyar yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ihtiyar yiğido'a Teşekkür Ediyor...