Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer Dosyası
Alt 01.09.2014, 16:25   #593
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 911 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Transfer Dosyası

Alıntı:
furky.b Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Colman sozlesmesi fesh edildi..
Ilgilenirmiyiz???
Colman şu anda alabileceğimiz en iyi oyuncu;Carlos un istediği mevki ön libero ise Colman ı hemen alın derim..Mazinhıo yu 15 dak. dır izliyorum;o kadar çok videosu varki...Gelirse hiç hayır demem..Alanzinho,Erman karışımı bir oyuncu...Ben olsam Mehdi yi gönderip hem Colman ı hem de Mazinho yu alıp son dak. da sürpriz yaparım..Çünkü sivassporun son maçlarda gösterdi ki bu 2 oyuncuya da kesinlikle ihtiyacı var;hiç değilse orta sahaya tekniği yüksek 2 oyuncu alarak takımı orta sahadaki bilinen kazmalardan biraz olsun arındırmış hem de Atıf ın yükünü azaltmış oluruz..Bu oyuncuların geldiğini düşünün Atif belki bencilliklerinden arınıp belki takım içinde oynamaya başlar..Mazinho fiziği zayıf da olsa bizim takıma kesin faydalı olur..Mazinho yu izlerken Japonya da attığı frikik gollerini görünce bir an Erman sahada zannettim...Hiç yoktan iyidir;ban olsam son dak. da düşünmeden alırım...Zaten yapacak başka bir transfer de kalmadı...Aydın da üstüne olursa işte o zaman sivassporun bir başka türlü izleriz,hem de keyifle...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...