Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Suni Gündemler ve Anadolu Klüplerinin Trans
Alt 02.09.2014, 12:38   #3
Divriği58
Tecrübeli Yiğido

Divriği58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

271 Mesajına 444 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 Divriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOKDivriği58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Suni Gündemler ve Anadolu Klüplerinin Trans

Alıntı:
nefhret_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar malum bilet gelirlerimiz çok az denilebilecek seviyelerde. yani gelir olarak birşey beklemiyor yönetimimiz taraftardan. ligi 5. srada bitirmiş bir takım olarak gelen ihale geliri ne oldu diye söylemler var. bu çok yanlış çünkü borçsuz bir klübün giderlerini de hesaba katmak gerekir.

transferler ilk haftalarda yerinde gibi duruyordu. takım Aydın harici dağılmamış, yerine Serdar Özkan , Musa gibi oyuncular alınmış, Batuhan yedekte iyi bir forvet olarak düşünülmüş, yabancı Crisauntus mu nedir adını bile yazamadığım bir forvet alınmış, defansa 58 i bırakan ve yaşı ilerlemiş göbek bağlamış bir sezondur top ayağına değmemiş bir Toraman. Berk Nezirlioğlu ziya ya alternatif. orta saha Adem ve KAdir e emanet... Hakan desen 3 lig kıvamında oynuyor... Herhalde Korcan 8 derece miyop hastası, gelen topu göremiyor. falan filan...

Kimi kandırıyoruz...Yok orta sahaya Neymarın kankası gelecek, yok çok iyi bir yabancı alınacak... Eskişehirspo taş gibi oyuncu aldı yabancı, Trabzon ki beğenmem zerresini, Cardozo ya kadar getirdi. konya kaleye İnter den yabancı transfer etti. Şu Antalyadan aldıklarıyla Mersin nerdeyse Beşiktaşı yenecekti. Transfermrkt yada herhangi bir spor gazetelerini internetten açın bakın. bonservissiz ve bedelsiz kaç tane oyuncu gelmiş bu anadolu takımlarına? Peki Carlos dünyaca ünlü bir futbolcu. Cicinho yu takıma kattı ama nerede o genç birezilyalı daha keşfedilmemiş yetenekler?

Ertuğrul fener in nereden kalecisi oldu Mert günok varken Ertuğrul u kim sallar. Yedeğin yedeğine talip olduk yaaa oda kiralık ha, yarını belli olmaz. Hani daha yaz aylarının başıydı, Mert GÜNOK un ismi Sivasspor la anılıyor. Arada bi Milan ın kalecisine gittik geldik.

Yapmayın abiler herkes üzerine düşeni yapsın. Yok transfer diyin bizde beklemeyelim. Bu takıma o geldi bu geldi diye gönül vermedik, ama beklentilerimzi de karşılar nitelikte olması lazım diye düşünüyorum. 25 kişilik bir kadro var. gerekirse yırtacaklar, ama helal olsun dedirtecekler... Ölü gibi futbol oynayan bir takım görmek istemiyoruz.

Sivasspor haricinde kadrosuna oyuncu katan takımları ve oyuncuları buradan görebilirsiniz. http://www.goal.com/tr/scores/transf...s%C3%BCper-lig

umarım yanılırım ama biz taraftar olarak oyalandırılıyoruz sadece. Malesef yine bir transfer dönemi boş geçtik. İnşallah takıma birşey katan Burhan ve Utaka nın da şevki kırılmaz. Yoksa vay halimize
Kardesım senın bu soyledıklerını hemen hemen hepimiz biliyoruz.. Emeğine saglık.
Ama sivasspor'a katkı yapacak baska bır yonetım varsa cıksın ortaya. Mecnun otyakmaz ve ekıbınden baska hiçbir talip cıkmıyor. Mecnun başkan bıraksa yerıne gelecek başkan mı var. Adam ıyı kötü dogru yanlıs ben boyleyım ben bu şekılde transfer yaparım dıyor.. Yanı ya seve seve yada seve seve demek ıstıyor..
Begenmeyen daha ıyısını yapabılen varsa cıksın ozaman ortaya. Bende memnun degılım transferden ama bızım yonetımımız boyle kabul etmek lazım yenı bır yonetım gelene kadar.
beleş ucuz bedelsız olarak kım ortadaysa onları alıyorlar.

Serdar Özkan gitmemiş olsa cok ıyı olacaktı ama oda durmadı. Atıf burhan costa olmasa zaten işimiz yaş.

Orta sahaya Hakan yerıne Mehdı'yı oynatsalar daha verım alırız. 2014-2015 Sezonu tum şehrimize hayırlı olsun ne dıyelım.
Divriği58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla