Alıntı:
armutaklı Nickli Üyeden Alıntı
Kardesım senın bu soyledıklerını hemen hemen hepimiz biliyoruz.. Emeğine saglık.
Ama sivasspor'a katkı yapacak baska bır yonetım varsa cıksın ortaya. Mecnun otyakmaz ve ekıbınden baska hiçbir talip cıkmıyor. Mecnun başkan bıraksa yerıne gelecek başkan mı var. Adam ıyı kötü dogru yanlıs ben boyleyım ben bu şekılde transfer yaparım dıyor.. Yanı ya seve seve yada seve seve demek ıstıyor..
Begenmeyen daha ıyısını yapabılen varsa cıksın ozaman ortaya. Bende memnun degılım transferden ama bızım yonetımımız boyle kabul etmek lazım yenı bır yonetım gelene kadar.
beleş ucuz bedelsız olarak kım ortadaysa onları alıyorlar.
Serdar Özkan gitmemiş olsa cok ıyı olacaktı ama oda durmadı. Atıf burhan costa olmasa zaten işimiz yaş.
Orta sahaya Hakan yerıne Mehdı'yı oynatsalar daha verım alırız. 2014-2015 Sezonu tum şehrimize hayırlı olsun ne dıyelım.
|
Arkadaşım, sana ve diğer arkadaşların söylediklerine elbetteki hak veriyorum.
Mecnun Başkanın kalıp, gitmesi ile ilgili değil. Değişiklikler her klübe de iyi gelmez.zaten klüpler her sene yönetici de değiştirmiyorlar. Velevne ki bu takım ceza almasaydı ve UEFA kupasına gitseydi? Ne olacaktı ozaman bu kadroyla mı UEFA da başarı bekleyecektik. Peki bu sene ki hedefi de avrupa kupaları olan bir takım Elağzıdan, Samsunspordan ve yedeklerden mi transfer yapar. Ozaman bizim klübümüzün beklentisi ne? Taraftar ne bekliyor? Bunların bir an önce belirlenmesi lazım. Oyalandığımız kısım zaten bu. Her sene hedef Kupalar. Fıkra gibi arkadaş "Allah büyük te gardaş gayık güççük" bu fıtratı çekmez.
Ben Toraman ı neredeyse Gaziantepspor a gitmeden once DSİ de oynarken tanıyorum. Sivas a yakışır bir futbolcu ama bu kondisyon ve fizik eksiğiyle değil. Bizde geçen sene UTAKA yıl sonuna ancak yetişti. Zaten yetişmeseydi bu Uefa ümidi falan yalandı. Bilyorsunuz ki Dünya kupası Milli Takım Aday Kadro seçimi de vardı. Bakalım bu sezon neler olacak. Bekleyip göreceğiz herkesin performansını.