Alıntı:
Poyrazcan Nickli Üyeden Alıntı
Kusura bakmayın da çok sert ve acımasız bir eleştiri olmuş!
Sivasspor'un transfer bütçesi ne kadar bilen var mı???
Dar bir bütçe ile ancak bu kadar olur.
Bu lig borç batağına saplanın da alt kümeye düşen çok yönetim ve takım gördü; Orduspor, Denizlispor, Ankaragücü, Elazığspor, Samsun vs...
Ben AYAĞINI YORGANINA GÖRE UZAT atasözümü çok önemserim. Oysaki kimin gönlünden geçmez üst düzey dünya yıldızlarını takımında görmek?
Herşeye rağmen bu takım bizimdir!
|
Gorusleriniz icin tesekkur ederim. Bu takim Turkiyenin birinci liginde oynayan, her sene ilk bes icin mucadele eden bir takim. Sampiyonlar ligine katilmis, Uefa ya katilmaya hak kazanmis bir takim. Ust duzey olmasa da kalburustu bir oyuncu almasi lazim degil diyorsaniz o da sizin gorusunuz.
Borc bataginda bu ligde 2 takim yoktu gecen sene. Digerleri milyon dolarlari asan borclari var. Bunlar birazda siyasi meseleler, vergi vermeyen kurum hala transfer yapabiliyor ama. Ben bunlara takilmiyorum.
Kac oyuncu geldi gitti. Para kazandiklarimiz parmakla sayilmaz. Var mi onu bile bilmiyorum. Hepsi belese baska takimlara girti. Gelen durmak mi istemiyor anlamadim, kacip gitsek diye bakiyor. Hosnut mi edilmiyor diye dusunuyorum ki turkiye de hangi klup bizim Sivassporumuz gibi gunu gunune odeme yapiyor. Bir sikinti var yani. En son Serdar Ozkan gitti. Mahmut diye bir kaleci geldi Allah muhafaza. Bunlar bu takima yakisir mi? Size soruyorum Oldoni kimdir neden geldi, neden para odendi?
Sizin soyleminiz bizim capimiz bu, ama yinede bizim takimimiz. Bu takimin yillarini vermis taraftari var. 3. Lige gitsin yine Sivaslayiz ama bu kadar havaya da para odenmez. Hala ben gecen sene elazigdan alinip oyuna girmeden futbolcuya para neden odendi anlamadim. Alt yapidan cikart koy oraya, klubedeki koltugu kullanmis olursun hic olmazsa. Biraz agir diye bakilabilir cumlelerim ama bizi kandirmasinlar bari. Dune kadar Carlos dedi orta sahaya bir supriz isim olabilir diye. Nerede? Saygilar kardesim.