Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Takımdan Memnunum
Alt 16.09.2014, 11:38   #7
Ahmet Ateş
Acemi Yiğido

101 Mesajına 213 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 Ahmet Ateş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Takımdan Memnunum

Değerli Arkadaşlar

Carlos takımdan memnun olduğunu söylüyor. Kendince haklı olabilir. Lakin geçen haftaki maçın tamamını, bu haftaki maçında TRT'nin lütfettiği karını izleyen biri olarak ortada memnun olacak bir durum olmadığını söylemeliyim.

Bence takımda bir hayli sorun var. Öncelikle, bize ve sahadaki arkadaşlarına güven veren bir kaleci yok kalemizde. Amatör takım kalecilerinin yapmayacakları hataları yapan kalecilerle sezonu nasıl götürüp ne şekilde tamamlayacağız bilemiyorum. Kaleci hatalarının acilen giderilmesi gerekiyor. Zira her maçta yediğimizden bir fazlasını atma şansımız olmaz!

Beklerimiz yan toplarda ve hava toplarında etkisiz. Geriye atılan toplarda müdahalede yavaş ve hızlı futbolcuları etkisiz hale getirmede başarısız. Rakibe basmayan orta sahamızın seyrettiği rakiplerin güle oynaya kale önüne gelmesi de beklerimizin işini zorlaştıran bir durum.

Orta sahamız oyun kurmada etkisiz, topu ileri aktarmada pasif, rakiple mücadelede ise kayıp. Rakip takım oyuncularının antrenmanlarında bile bu kadar rahat olduklarını düşünmüyorum. Rakip hücumlarında orta sahamızda akıl almaz boşluklar veriyoruz. Adem dışında oyun kuracak ikinci bir adamımız yok.

Santraforu bulunmayan, kanat adamlarıyla golü arayan, topu çabuk kaybeden ve pes eden bir hücum hattımız söz konusu. Golleri oyunu kurarak değil ancak şahsi becerilerle ya da rakip takımların hataları sonucu buluyoruz.

Carlos'un takıma nasıl antrenman yaptırdığını bilmiyorum. Ama görünen o ki yaptıkları antrenmanlarla 90 dakikaya yayılan bir efora sahip olamamış bizm futbolcular.

Hangi taktikle sahaya çıkıyoruz ve verilen taktiğin ne kadarını yerine getirebiliyoruz belli değil. Ve Carlos oyunu okumada ve müdahalede yetersiz. Rakip antrenörler yerinde müdahalelerle oyunun gidişatını değiştirebilirken Carlos da bizim gibi seyrediyor.

Şahsen ben, böyle bir takımdan, böyle bir oyundan ve bu oyunu yeterli gören böyle bir hocadan hiç de memnun değilim.
Ahmet Ateş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Ahmet Ateş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...