Alıntı:
güneşyurdu Nickli Üyeden Alıntı
inş.koltuk renkleri tamaen kırmızı olur...liverpool un koltuk rengini istiyorum...istatistiklere göre forma rengi kırmızı olan ve kırmızı çok kullanan takımlar daha fazla final ve arı finallerde başarılı olmuş...
|
Açık kırmızı için aynı şey geçerli midir bilmiyorum ama kırmızı boğucu bir renk, bir de koyu tonlarında olursa özellikle gece maçlarında eğer kritik maçlar olursa taraftarında içini huzursuz edecek maçın içine dahil edecektir.

Bilirsiniz bizim taraftarımız ne zaman takımını zorda hissederse değil kendisi ne zaman durumdan rahatsız olursa destek veren bir yapıya sahip. Kritik maçlarda stadımız tamamen dolsun dolmasın 10 bin-20 bin kişi hep birlikte destek vereceğimize inanıyorum çünkü artık eskisi gibi ses yayılıp gitmeyecek küçücük taraftar grupları muhteşem sonuçlar alabilecekler yeter ki kendi içlerinde kendi bildikleri küfürlü, küfürsüz bestelerde ısrarcı olmasınlar onları bırakıp yenilerini bulup, üretip tüm seyircilerimize öğretmede ön ayak olsunlar, tribünlerimizde çığır açsınlar.. Yeni stadyum ile yeni bir tribün anlayışı bekliyorum. Rakibimiz Kayserispor'a bakın eğer onların taraftar grubu gibi tüm stadı etkisi altına alabilen ama onların olamadığı gibi saygılı bir taraftar grubuna sahip olursak önümüzde hiç bir engel duramaz..