Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 07.01.2006, 15:16   #35
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1340 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
erdal07 Nickli Üyeden Alıntı
ya biz 58 degilmiyiz nerden cıktı bu üniyiğido 67 biri bana acıklarsa sevinirim .NEDEN 67 ????????????????????

Alıntı:
erdal07 Nickli Üyeden Alıntı
ya üniversitede okuyan adamın parasımı varda maça gelsin güldürmeyin beni bunlar cocukca yapılan şeyler hem sonra kaç hafta destekleyecekler para sorunları olacak bi şekilde, zaten çok zengin olsalar özel üniversiteye giderlerdi.bunların dilediğiniz gibi olmasını bende isterim ama biraz gercekci olalım insallah istediğiniz gibi olur ama ben de bi üniversite öğrencisi olarak bunların fazla sürmeyecegini söylüyorum.umarım ben yanılırım.

Herkes senin gibi düşünmüyor...Bu arkadaşlar Sivassporu seven gençler...Ve Sivasspor için her türlü vefakarlıgıda hazırlar...Herkesi kendin gibi zannetme ve eleştirilerinde dikkatli ol...Bu arada sen Sivassporun tarihinden ve bizim derneğin adından haberin yok herhalde biraz gündemi takip etde 67 nin ne oldugunu kendin bul....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla