Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas 4 Eylül Lider !
Alt 18.10.2014, 11:18   #41
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 64
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Sivas 4 Eylül Lider !

4 Eylül-Aksaray macinin genis özetini yerel bir televizyon kanalimizin vermesi sebebiyle seyretme imkani buldum.4 Eylül belediyesini cok basarili bir takim hüvviyetinde gördüm.Paslar yerini buluyor ceza alanina yapilan ortalar tehlike yaratiyor.Kaliteli futbolculara sahipler.Böyle güzel oynayan bir takim gercekten yalniz birakilmamali.

Mac özetinden edindigim intiba bu takim bu yil 2. lige cikamazsa cok ama cok yazik olur,ayrica SIVAS cok sey kaybeder.Böyle bir basarili takimi bir araya getirmek herkese KISMET olmaz.

Su anda ligde Eyüp ile yarisiyor,fakat Eyüp´ün ilk yari fikstür avantaji var.Ikinci devre maclari daha degisik olacaktir.Ben 4 Eylül´ün sezon sonunda ipi gögüslüyecegini umuyorum.Hafta sonundaki maci seyrettikten sonra 4 Eylül Türkiye kupasinda 3. tura nasil yükseldi simdi cok daha iyi anliyorum.Güzel futbol oynuyorlar. Böyle güzel bir takim olusmasinda emegi gecen herkese tesekkürler.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla