18.10.2014, 17:22
|
|
|
Usta Yiğido
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 
|
Cevap: Sivas 4 Eylül Lider !
Ssancaktepespor-4 eylül bld=1-0 bitti,maç yorumuna geçmeden önce ,sancaktepe belediye başkanını kınıyorum,bundan önceki maçlarda 30 kişiyi bulmayan taraftar potansiyeli olan stada, yandaşların veledizinalarını beleş alıp,sivaslıya 10 tlden bilet sattırdığı için,bundan önceki haftalarda biletler 5 tl den satılıyordu,mademki böyle bir organizasyon yaptırıp stada çoluk çocuğu beleş dolturtuyorsun ,senki istanbuul sivas platformu başkanısın,bilmem kaçdernek başkanıyla yakınsın ,o stada enaz 1000 kişi doldurtabilirdin ,sivaslılara maalesef en büyük kazığı yine sivaslı geçinenler atıyor,yazıklar olsun diyorum senin gibi biriyle aynı şehrin insanı olmak bana gurur değil ancak utanç verir, MAÇA gelecek olursak trübünlerde 200 kadar sivaslı 400 kadar sancaktepeli taraftar vardı ,maçın 2.yarısı yağmurlu havada oynandı,ilk 35 dak.sivas 4 eylül 3-0 yapacak net pozisyonlar buldu,sancaktepenin öyle ahım şahım pozisyonu olmadı,maçın 2.yaRIsında sancaktepede kapaNmayı bırakıp gol aradı ,1 2 pozisyonda serkan iyi çıkardı,sivassporunda 2 net pozisyonu oldu,maçın genelinde 4 eylül pozisyon olarak üstündü,sancaktepe özellikle 7-58,10 numaralı oyuncuların gayretiyle galip geldi,4 eylülde semihin ve ahmet ateşin çok net pozisyonlar kaçırdığını söyleyebilirim,sami çok kötüydü isteksiz görüntüsü vardı ,takımı 10 kişi oynattı diyebilirim,iyi bir forvet ve ortasaha eksikliği çok göze çarptı,70.dakkdan sonra sahada futbol yerine hakemin ve rakip futbolcuların çirkeflikleri vardı,rakipten yatan kalkmadı,oyunu çirkinleştirmek için herşey yaptılar,hakemde takdir haklarını rakipten yana kullandı ,onları cesaretlendirdi,neticede haftalar sonra ilkdefa gol yiyerek maçı kaybettik,yusuf hoca oyuna müdehale çok etmedi ,aldığı yedeklerde ,oyunun şeklini değiştirmekten uzaktı,serkanın golde suçu yoktu,2 tanede net gol çıkarttı,normalde 5-2 filan yeneceğimiz maçı vermiş olduk 
|
|
|