Alıntı:
34orhan58 Nickli Üyeden Alıntı
ya arkadaş kötü oynadık kötü işin gerçeği gs maçındaki gibi yürekli oynamadık bence neyse maç hakkında değilde kaptanlıkla ilgili konuşmak istiyorum yaaaw arkadaş ayıptır burası yol geçen hanımı daha bu sene gelen oyuncuya tutup ta 6. hafta da kaptanlık bandını takamazsın bu doğru değil böyle yaparsan o oyuncular ister istemez kendini farklı bir konumda görürü bu fikir kimden çıktı bilmiyorum ama maçtan çok üstünde durulması gerekn konu bu ir taraftar da çıkıp bundan bahsetmemiş ne diyim ben bu yapılan ziya ya kadir e cicinho ya ve diğer emeği geçenlere saygısızlıktır bu böyle biline böyle saçmalık olmaz ayrıca geçen seneki oyunla takımın alakası yok birbirimizi kandırmayalım
|
Senin gibi bakmıyorum olaya;bir kere bu maça has bir jest yapılmıştır ve buna ne Ziya ne öbür sporcular birşey demez en azından İbrahim abileri konumunda ve öpöz bir Sivaslı.İşin bir de öbür boyutu İbrahim 'hayır arkadaş ben kaptanlık yapmam karşıdaki takım 10 yıldır oynadığım ve kaptanlığını yapdığım bir takım' diyebilirdi.İbrahim asıl jesti Sivasspora ve bize yani taraftara yaptı, alnından öptüm.