Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Passolig'i Anlayamadılar
Alt 25.10.2014, 11:23   #16
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 686 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Passolig'i Anlayamadılar

Gören görmiyende her stadda herhafta cinayet işleniyor,tecavüz oluyor,kapkaç oluyor sanır ,bukadar uzun boylu değil,elbetteki,karaborsa olayı herstadda var,elbette kulüp yöneticilerinin kendine göre beleşçi bir taraftar grubu var,maçlara olay çıkartmak için gidip 90 dak boyunca küfredip ,yabancı madde atan azda olsa gruplar var külübe zarar veren ,bunu önlemenin yolu hortumcuyu ihya etmek değildir,milleti fişlemek hiç değildir ,stadda kavga olsa 1 kişi ölse ostadda bulunan herkes potansiyel katil zanlısı olacaktır ,hakem yanlış karar verdiğinde yapma be hocaa diye bağırsan kameralar seni küfretmiş gibi gösterecektir,stadlar elbette güvenli olmalıdırda ,okadarda değil ,havaalanı değil ,insanlar bu kadar rezilliği kabullenip,bide kazık bilet fiyatına maçlara gideceğine veriyor 3 5 tl efendi efendi tvsinden izliyor,arayan yok soran yok,fişlenmek yok,niye küfrettin diyen yok,2 3 saat içeri girebilmek için ona buna dil dökmek yok,neresinden bakarsan bakk bu sistem türk futboluna fayda değil zarar vermiştir,bunu ben demiyorum ömrünü futbolun içinde geçirmiş duayen yazarların hepsi diyor,ayrıca trübünlerin halide herşeyi apaçık gösteriyor,yanlışı savunmanın hiçkimseye faydası yok,sivassporun kötü sonuçlar almasının altında yatan nedende budur,trübünler dolu olsa bomboş adama pas vermeyen burhan ,küfür yiyeceğini bilir,bencil oynayan atıf seyircinin kendini ıslıklıyacağını bilir,ona göre oynar ,adamlar halı saha rahatlığında maç yapıyorlar ,sivasdaki geçmiş maçlarda trübünler enazından 8 10 bin kişiyle doluyordu,şimdi sanki amatör maç gibi 1000-1500 kişi ya var yayok ,bunun müsebbihlerini ve icad ettikleri hortum sistemini savunmak abesle iştigaldir
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...