Cevap: Maçı Değerlendirelim
Bu haftayı da Zehir ettiniz sivas'lılara helal olsun size
Burhan diye bir adam haftalarca tüm topları ya eziyor, ya rakibe kaptırıyor, ya da atılan toplara yetişemiyor,
İbrahim Toraman sen kimsin ki altı pasa kadar çalım yapacaksın ondan sonra pasını verecek veya şutunu çekeceksin... topların çoğunu kaybedecek ve çalım yiyeceksin, sonunda muradına erip kaptırdığın topla takımın gol yemesine ,mağlup olmasına sebep oldun.. hücumda bile sürekli faul yapıp takımın atağını sekteye uğratacaksın yazık yazık..
Utaka top hakimiyeti diye birşey yok, topa hamle üstünlüğü yok hiç kendini zorlamıyor...
Bu golü Ertuğrul yemedi doğru dürüst yırtıcı bir golcü almayan yönetim yedi, mağlubiyeti de yönetim aldı..
Ne denildi 3 maçta 9 puan alacağız değil mi ? aldık mı ?
Neymiş ilk beşe girecekmişiz !! siz düşmemeye oynayacak bir duruma getirdiniz takımı... yazıklar olsun şimdi oturun mağlubiyetler yüzünden düştüğümüz acı duruma mı üzülürsün , kaybedilen maç başı paralara mı ?
Adam gibi transfer yapılsaydı hem durumumuz iyi olacak hemde transferlere harcanan paralar kendini amorti edecekti.. düştüğümüz durumu ancak kusura bakmayın aptallar yaratabilir.... bunu becerdiniz...bravo size yönetim..
|