Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: PFDK Ceza Yağdırdı
Alt 30.10.2014, 21:27   #5
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: PFDK Ceza Yağdırdı

ASIL meseleyi görmek lazım,tff bol kepçeden millete maaş dağıtıyor,rivada tesis müdürünün maaşi 40 50 milyar,fatih terimin yıılık kazancı 4 milyon kusur ero ,tüpçü bu parayı nerden bulacak?ona diyecek taraftarın küfretti,buna diyecek kaşının altında gözün var,diğerine diyecek futbolcun röportaj vermedi diye,saha sulamadanda cezamı olurmuş komik ötesi ,ortada hata varsa kulüp uyarılır talimat neyse ona göre sulanır,cicinyonun hareketine bakmak lazım,kuveke gol attı diyemi tekme attı ,yoksa kazanmak adına topa ayak uzatıncamı faul yaptı ?kast göremedim 2 maç ceza çok bence ,aynı pozisyonda bjk li futbolcuya ceza verebilirlermi?hep dedim yine diyorum,türk futbolunun tertemiz olması için ,türk futbolunun kalkınması için ,milli takımın ve avrupada mücadele eden takımların başarısı için ,bjk yi batırmış işadamı olarak ,yönetici olarak ardında hiçbir başarısı olmatan ,babasının zenginliği yüzünden adam diye muamele yapılan ,şikeci tüpçü derhal yandaşlarıyla ,ekibiyle birlikte görevden alınmalıdır ,çiftlik oldu memleket bee
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...