Cevap: Çirkef Bursa Taraftarını Kınıyoruz!!!
Ne şehrime söylenene cevap vereceğim nede insanıma yakıştırılan söylemi....Söylemekten usandım...Gerçek Sivassporlu taraftarın Sivas Bursa arasında bir husumet olmadığını bildiğini çok iyi biliyorum...Burada onlarca konuda Sivassporun şampiyonluğa giderken Bursa Atatürk Stadında Sivasspor bayrakları açarak tüm şehir tek yumruk olup Sivassporu desteklediğinide yazdım..Bunu Bursada yaşayan Sivassporlu birkaç kardeşimde burada teyit etti zaten...Ama şunu söyleme gereği duyuyorum artık...Hangi yıl hangi sezon olduğunu anımsamıyorum lakin bu küfürleşmelerin ilk olarak Sivasta başladığını çok iyi biliyorum...Ve devamında karşılıklı olarak münferit tribün dışı kişilerin devam ettirerek bu boyutlara geldiğinide görüyorum Sakın yanlış anlaşılmasın burada Sivasspor taraftarını suçlamıyorum...Ama hayatında 3-5 kez stadı karşıdan görüp bir duyum alıp bu işin nerelerden başladığını kimin kime destek verdiğini bile bilmeden sütten çıkmış ak kaşık misali gelip burada ağıza alınmayacak cümleler kullanılması hoş değil..(Bu sözüm konuyu açan ve devamında burada tanıdığım kişiler için geçerli değildir)Gerçi başındada söyledim..Ben şahsım adına bunlara artık takılmıyorum.Ama şunun irdelenmesi lazım..Bugün Bursada bu küfürler olduysa bunun tek nedeni Bursaspor taraftarımıdır..Bunun bir sebebi varmıdır...Eğer burada geçmişten Sivasspor taaraftarının Bursa taraftarı kadar bir suçu yok ise ben söylediklerimin hepsini geri alıyor tüm Sivassporlu taraftarlardan özür diliyorum..En kısa sürede kim ne yaparsa yapsın şu kirli ligde gönül verdiğim öte yandan şampiyonluğunu görmeye sabırsızlandığım bu iki güzide kulup taraftarları artık bu saçmalığa son versin..Bursadaki küfürler pankartlarda yüzümü kızartıyor buradaki söylemlerde...Yiğido ve Osmanlı başkenti tarftarları bu olmamalı..