Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Her Şey Carlos İçin
Alt 07.11.2014, 16:00   #12
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 855 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Her Şey Carlos İçin

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
DEĞERLİ gürünlü yiğido hemşerim,bulunduğumuz nokta itibari ile belki hepimiz ligde kalalım yeter diye düşünebiliriz,benim avrupa hedefine ulaşacağımıza yönelik düşüncem belki abartılı gelebilir,ancak ilk 5 le aramızda 6 7 puan fark var ,bu farklarda 3 puanlı sistemde kapanmaz değildir,seri galibiyetlerle biranda kendimizi ilk 7 içinde bulabiliriz,bursa maçını saymazsak ligin eniyi futbolunu oynıyan 3 4 takımdan biriyiz,maalesef oynadığımız futbollla ligdeki sıralamamız ters orantılı ben yinede bu takımın ilk 5 dışında kalacağına inanmıyorum
Görüşünüze saygı duyuyorum , beni böyel düşünmeye iten neden geçtiğimiz haftalarda da seri galibiyetler beklediğimiz maçlardaki sonuçlar, elbetki aldığımız sonuçlarla oynadığımız futbol ters orantılı lakin müdafada verdiğimiz gedikler ve hovardaca harcadığımız pozisyonlar ile bu sonuçları kendimiz hazırladık, birde yapılan transferlerin hiçbiri sivassporumuza yararlı olmadı boş transfer, umudumu umutsuzluğa çeviren transferler, Başkan Odyakmaz transfer öncesi ne dedi ''geçtiğimiz sezonlardaki transfer hatasını bu sezon yapmayacağız'' netice yine aynı terane... Sevgilerimle..
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla