Cevap: Yeter Artık
'' oysa ki '' Her şey çok güzel başlamıştı. güneşli pırıl pırıl bir cumartesi sabahıydı.
Maç saatine yakın , azda olsa taraflar ( yiğido lar ) stat etrafında toplanmaya başlamışlardı.ve saatler 18:00 gösterdiğin de yaklaşık 6 bin civar bir seyirci önünde maç başladı.
Daha ilk dakikalar itibarı ile Eskişehir li oyuncular Dİyego ve Hürriyet in sert faullerine göz yuman maçın orta hakemi Serkan Çınar dana ilk ikili mücadeleye giren Sivasspor lu oyuncu Ümit in faullü hareket ettiği düşüncesi ile sarı kartını tereddüt etmeden çıkardı .
Maçın hakeminin ve yardımcılarının yanlış kararlı , takdir haklarını ( bu yanlış kararlara her ne kadar takdir hakkı denirse yorum sizlerin ) misafir takımdan yana kullanması taraftarları çileden çıkarmaya yetti.
Eskişehir li oyun ( 50 hürriyetin ) maç boyunca tüm sertliklerine göz yuman ve Sivassprlu 91 numara formasıyla mehti nin sakatlanıp oyunu terk etmesine sebep olmasına rağmen hürriyetin için ne hikmetle olduğunu bilemediğim için kartını kullanmaya gerek görmeyen hakemin , anladım ki iyi niyetli bir yönetim içinde değildi zaten o dakikaya kadar çaldığı düdükler bunun bir ispatıydı .
Oyun sırasında saha içi olaylar yok kaleci sakatlanması yok su molası yok tiribün olayları yok herhangi bir maçın durmasına sebep olacak doğa olayı yok sadece İbrahim toraman ın kısa süren bir tedavisi ve bir kaç oyuncu değişikliğin başka oyun durmamış hadi diyelim 4 dakika bunlar 1 dakikada benden olsun 5 dakika ey Serkan çınar sen 6 dakika dedin ona da eyvallah ama nasıl oluyor da 7 dakika 15 saniye oynatıyorsun.
Merak ediyorum şimdi vicdanın rahat mı , gece başını yastığına huzurlu bir biçimde koyup aldığın parayı helal edip etmediğinin muhasebesini yaptın mı?
Bu resmen emek hırsızlığı, art niyet , basiretsiz ve biyat etmiş iradesini teslim etmiş bir durumdur maçın hakemleri açısından, Sivasspor- eskişehirspor maçının hakemlerini esefle kınıyorum .
İnşallah sivassporumuz bu kötü günleri kısa zamanda atlatacak ve hak ettiği yere gelecektir.Birlik beraberlik olduktan sonra Allahın izniyle bu takım asla ve katha düşmeyecek ve ilel ebed süperlig de kalacaktır.
Tüm yiğidolara selam saygılar.
|