Cevap: Carlos: "Mourinho bana dedi ki..."
'' Ancak iyi bir kontratım var burada ve yaptığım işten de memnunum.''Böylesi bir durumda kimse gitmek istemez ama yeter git artık.
''Mourinho bana, yapmış olduğum kariyer nedeniyle yardımcı antrenör değil, teknik direktör olmam gerektiğini söyledi. Bu konuşma bana güç verdi.''Adam seni kendi gibi görmüş,çalıştığı hocalardan hep bir şeyler kaptığını düşünmüş ama gel gelelim senin futbol yaşantında hiç öyle bir şey olmamış yeter git artık.
''Anzhi'de çalışırken, Türkiye'ye gelmek için çalışmalara başladığını belirten 41 yaşındaki çalıştırıcı, "Türk futbolunu önceden de biliyordum, 3 yıl Fenerbahçe'de oynadım. Farklı hocalarla çalıştım ve oyun sistemini de öğrendim.''Tercümenin tercümesi yani açıklaması sizin liginizden daha basit yer yoktu buradan daha iyi tecrübe kazanacağım yer olmaz dedim geldim diyorsun ama yeter git artık.
''Teknik ekibim de bana çok yardım ediyor. İlk yılımda takımı 5. yaptım."Lafı ağzımdan alıyor bu adam geçen yıl beşinci yapan sen değil gönderilen memleketlin di,o olsaydı Toraman'ın yerine Batuhan'ı değil defans oyuncusunu alır ve Cihan'ı sağ bekten kurtarırdın yeter git artık.
Yönetimdeki saygıdeğer büyükler,ağbiler,kardeşler geç kalmayın rica ediyorum,bu işi de transfere benzetmeyelim bir an önce gerçekleştirin.Toplayamadığımı z puanlarla elimizden giden paraları düşünün ve öyle hareket edin.
|