Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Kariyerinde Bir İlk
Alt 13.11.2014, 01:00   #5
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Kariyerinde Bir İlk

R.carlosu eleştiremiyorum,bursaspor maçı hariç kötü oynadığımız maç yok,mesleğe yeni girmesine rağmen ilk sezonda sivasspor gibi küme düşer gözüyle bakılan takımı uefaya sokmasına rağmen maalesef şike davası yüzünden gidemedik,eğer takım biraz dikkatli olsaydı,bide kaliteli forvet alınsaydı şampiyonlar ligine bile giderdik,busezon yönetim maalesef işin şeytanlığına kaçtı,sezona çok kötü başladık,forvetlerde işyok,sol açık yok,diğer oyuncularda egoist oynayınca ,birçok pozisyonda beceriksizlik varsa neyapılır ,şans faktörüde busezon yanımızda değil,maçları tek tek analiz edersek,eger bencil oynanmasaydı ,bugün enaz 18 puanımız olurdu,en kötü maçımız bursaspor oldu ,o maçta bile puanla dönülebilirdi,r.carlosunda hataları oldu tabi,sen sezona başlıyorsun,1 devre transfer yapmıyacaksın,yönetime doğru dürüst sol açık ,ve golcü aldırmalıydı,yedek oyuncuların hiçbiri asların yarısı kadar değil,kadro zaten kısıtlıydı,yönetim busezon dahada kısıtlı hale getirdi,geçen sezon groseçki bu takımda oynıyamıyordu,şimdi groseçki tekrar geliyorum dese havada 5 takla atarız,suç r.carlosun değil. maalesef, r.carlos sivasa ,bu yönetime çok büyük geldi,dünya mutfağından anlıyan aşçıyı getirdik fakir mutfağında yemek yap diyoruzgeçen sezon euro kurundan çok zarar edildi tahminim enaz 4 milyon € kur farkına verildi,busezona transfer bütçesi ayırılmadı,ben transfer yapılmamasını buna bağlıyorum,r.carlosunda hataları var tabi,mesela eskişehir maçında utaka adamını kovalasaydı böyle gol yeyip yenilmezdik,4 forvetle oynamak nedemek,tüm bu kötü sonuçların sebebi bana göre aydın faktörü ,soldan ne doğru atak yapabiliyoruz nede orta ,atıfıda utakayıda ,burhanıda ,durdurduk resmen ,çarkın 1 dişlisi kırılınca düzen bozuldu
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 34MUAMMER58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...