Cevap: Hangimiz daha çok Sivassporlu?!
2011'den bu yana yönetimle alıp vermediğinz seyler var. Bunu sürekli görüyorum ama sesimi cıkarmıyordum. ADam gibi tarafsız bir ortam olsun diye. Laki murat kelleci abi ve birkaç kişi yönetimi zorla göndermeye calışıyor. 3 senedir MEcnun Otyakmazı göndermeye calışıyorsunuz. Ne için egonuz için. Bana gerçekten takıma sahip cıkacak örnek gösterin. ORtamda dönen kulüp muhabbetlerini cok iyi biliyoruz. ADAM OLSAYDI PARAYLA KAYSERİ KULÜPLERİ ADAM OLURDU. SİZİN DERDİNİZ PARA. Finansal sistemden anlamıyorsunuz. Milleti her türlü kılıfa sokmayı biliyorsunuz. ADAY CIKARIN SAHİPLENMEYEN SEREFSİZDİR. HADİ YAKIP YIKMAYI BİLİYORSUNUZ. KAOS ORTAMINDAN FAYDALANIP ASLINDA AMACINIZ KULÜBÜ BANK ASYAYA DÜŞÜRMEK ve nice amaçlar. Hiç kimse babasının hayrına Sivasspora para vermez. Hele sizin düşüncelerinizi yansıtan biri gelsin. BOrç batağına sokup kaçmaktan başka birşey yapmayacak net söylüyorum. SİZ BURDA 3 senedir kaos ortamı cıkarmaya calışıyorsunuz. Ben sizden klavye yardımı beklerim ama parasal anlamda bir bok beklemem. Sizler karalamayı kendinizi peygamber ilan etmişsiniz. sivasspor.com trafsızlığını yitiriyor. Amacını üyelerine bırakmış birkaç dengesiz abilik yapıyorum diye ver yansınla bu yazdıklarımı ortaya cıkarıyor. Bari masum sivassporluları tarafınızda kullanmayın. Çocuklar gerçekten birşey söylüyorsunuz zannediyor.
|