Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mersin İ. 2-0 SİVASSPOR
Alt 30.11.2014, 16:42   #69
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 483 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Mersin İ. 2-0 SİVASSPOR

carlos'a sorum : 1-0 geride olan takımın skoru değiştirmek için alacağı risk santrafor çıkarıp yerine başka bir santrafor almak mıdır ? (batuhan-ahmet aras değişikliği)

ulan batuhan haftalar sonra ilk kez yürekten oynadı bugün adam serveti öldürdü resmen.oralarda top tutuyordu.daha oyundan çıkmadan 2 dk önce yine pozisyona girdi.sen cımbızla çeker gibi oyundan alıyorsun.yuh be adam.bu nasıl maç izlemektir.kaldı ki maçta batuhan rezalet oynuyor olsa bile o dakikada o skorda santrafor çıkar mı oyundan ? risk alsana adam risk !!!!

gel gelelim yönetime.lan erdal sarılar biz 8 adam aldık vs demeyi iyi bilirsin.ben oyuna sonradan giren bu musa sinan adlı arkadaşı bir türlü göremiyorum.ayağında topu görmek nasip olmadı henüz.burhan denilen arkadaş 'YÜKSEK' formundan dolayı mı 11'de oynuyor her hafta yoksa takımda iyi veya kötü herhangi bir kanat oyuncusu olmadığından zorunluluktan mı oynatılıyor ? ey erdal efendi yarım aklınla millete salak muamelesi yapma.emin ol hepimiz senden iyi biliyor futbolu.herşey ortada.sizin bu kurduğunuz kadroysa ben de dünyada tenisin bir numarasıyım.
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla