Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Potansiyel Hoca Adayları...
Alt 30.11.2014, 21:49   #132
samet35
Acemi Yiğido

28 Mesajına 35 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 samet35 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Potansiyel Hoca Adayları...

Carlos takıma göze hoş gelen bir futbol oynatıyordu. Bu sene takımımız zayıfladıysa bunu carlos'tan değil yönetimden bilirim çünkü adam gibi transfer yaptığını görmedim bu sene. Geçen seneki takıma 3 tane kaliteli oyuncu alınsa bu takım iş yapardı fakat takımdaki bazı yabancıları ptt 1. liginden bir takıma yollasanız almazlar.
Carlos iyi oyuncuları takıma getirebilmek için elimizde bulunan önemli bir kozdur. O giderse İstanbul'da sözleşme imzalayıp Sivas'a geldikten sonra sözleşme feshedip kaçan futbolcu vak'alarını tekrar yaşayabiliriz.
Bana göre takımda birçok gereksiz futbolcu var. Toraman, Batuhan, Chrisantus, Mehdi gibi oyuncuları beğenmiyorum. Toraman ve Batuhan yine neyse ama yabancı oyuncu alırken nokta atışı yapmak gerek.
Da costa ingiltere premier lig ve italya serie a da oynamış futbolcu. Bu futbolcuyu alırken sana katkı yapacağından emin olabiliyorsun. Fakat chrisantus gibi ispanya ve almanya 2. liglerinde oynamış futbolcu alırsanız kendinizi riske atmış olursunuz.
Bence hiçbir şey için geç kalmış sayılmayız. Devre arasında yapılacak 3 transfer takımı üst sıralara taşıyabilir.
samet35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla