Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Carlos İsyan Etti
Alt 01.12.2014, 20:37   #6
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Carlos İsyan Etti

Alıntı:
elbeylii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sebastian sen mi yapacaksın istifa etse karlos az merhametli yanas olaya yada carlos git se kimi getirecek sin ben mersin e gidenlerden biriyim atma belkide Sivaslı misin bilmiyom ama
ben carlos'tan çok şikayetçi değilim. ancak kötü gidişi engellemek için şok vermek lazım takıma. yönetimi gönderemeyeceğimize ve futbolcuları kovamayacağımıza göre en kestirme yol carlos'un gitmesidir. giderken de ben aptallık ettim, yönetime güvendim, bana 2-3 tane taş gibi futbolcu almadılar, hocalık kariyerimi başlamadan bitirdiler deyip giderse lafı gediğine oturtmuş olur.

bakma carlos istifa etsin dediğime, ben carlos'a acıyorum. sen futbolculuk hayatında destan yaz, tüm zamanların en iyi futbolcularından birisi ol. sonra gel sivas diye bir şehirde sırtını dayayıp güvendiğin adamlar senin hocalık kariyeri ümidini yerle bir etsinler. carlos bu takımdan şutlansın ispanyol takımları vs hikaye, en fazla brezilya'da veya üçüncü sınıf bir ülkede hocalık yaparak yoluna devam eder. adamı da heder ettik. valla üzülüyorum.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla