Cevap: Carlos İsyan Etti
Yönetim şu anda ikilem içinde ;çünkü R.Carlos giderse takımın başına kimi getiririm diye kara kara düşünüyorlar...Gelecek kişi ya takıma katkı yapamazsa işte o zaman sorunlar daha da büyüyecek..Aşağı tükürseler sakal,yukarı tükürseler bıyık...Biz bu filmi B.Uygun gittikten sonra da yaşamıştık;hatırlarsanız önce M.Ertuğral daha sonra Mesut Bakkal takıma gelmiş ;son anda 6-7 beraberlikle ligde kalmıştık..Bu yılda umarım aynı sendromu yaşamayız..Haftaya Erciyes'i yensek bile sonrasında F.B,Başakşehir,Kasımpaşa gibi 3 tane çok zor maç var...R.Carlos bu haftayı atlatsa bile diğer 3 maçta aynı sorunlar devem ederse edecek gibi işi çok zor...R.Carlos un kariyeri şöyle,böyle gibi sözlerei ibretle izliyorum;Sivasspor takımının bu ligde devam etmesi bizim için R.Carlos un kariyerinden çok daha önemli olmalı;çünkü başka sivasspor yok;sivasspor takımının ve taraftarının süper lig özlemiyle yıllarca tutuştuğunu hepimiz çok iyi biliyoruz...Beni R.Carlos un geçmişi değil,sivassporun ligde ne durumda olduğu ilgilendiriyor...R.Carlos un bu kadar büyük futbolculuk geçmişine rağmen Avrupa ve Brezilya da değil,Rusya ligindeki bir takımda Sportif Direktörlük görevi yaptığını ve bizden başka hiç bir Güney Amerika ve Avrupa takımının riske girip onu Teknik Direktörlük görevine getirmediğini de bazı kişilere özellikle hatırlatmak istiyorum...Kişiler geçici sivasspor takımı ömür boyu kalıcı olacaktır bu iyi biline..
|