Alıntı:
DoomsDay58 Nickli Üyeden Alıntı
Karamık sen acayip bir adamsın ya, yönetimi çok seviyorsun, Kadir Bekmezci'yi çok seviyorsun, profil fotoğrafında Muhsin Ertuğral var. Gerçekten ilginç birisin çözemedim ben seni.
|
Muhsin Ertugralı beğendiğimden değil geyiğine koydum unutturmamak için Türkiye'ye gelmiş geçmiş en kötü teknik adam.Kadir Bekmezci kaç sezondur oynuyor bu Takımı'n kaptanı yaptıgı Hatayı Takımı'n kötülüğüne yapmadığını Can'ını dişine taktığını ve bu Şehr-i çok sevdiğini biliyorum o Yüzden yeri ayrı.Yönetime gelince gelen gideni aratır Doomsday Eğri oturup doğru konuşalım şu takım süper ligte oynayacak çapta değil ne şehir ne ekonomi ne medya herşeyimiz amatör geçenlerde istasyon caddesinden geliyorum bir ses geldi o ne la dedim goooooooollll ne oldu beşiktaş gol atmış işte durum bu sen ben işte üç beş samimi ve tek takımı sivasspor olan adamlar kaldık şimdi sivasspor Yönetimi'ne bakıyorum abi borç yapmadılar bugün Samsunspor batıyor ordu bitti Mersin zaten kampa otelde giriyormuş Eskişehir dahi borç batağında Galatasaray işçi çıkarıyor be arkadaş bu kadar imkansızlıkla bu takımı 10 Yıldır süper ligte oynatıyor adamlar hiç hak mı küfretmek ha eleştir neyse ya millet neler neler diyor yöneticiler de sivaslı onlarda Sivassporlu emin ol yenilince bizlerden daha çok üzülüyorlardır.Rızanın gönderilmemesi içinde çok uğraştım ama malesef bu siteden onada ana bacı kayan çok oldu engel olamadım bu sefer hedef Mecnun fakat onu asla yedirmiycem babamın oğlu değil biliyorum ki hala yeri dolmayacak tek adam o