Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 08.12.2014, 19:44   #1434
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
mehmetcik58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merak edenlere duyurulur: Stadyum inşaatının, havaların iyi gitmesiyle çalışmaların devam ettiğini görüyorum. Uzaktanda olsa stadı net görüyorum 3 adet vinç ve VIP tirübünün üzerinde de 1 adet mini vinç görüyorum ve hepsi de hareket halinde son sürat çalışıyorlar. Şuanda stadın çatısının üstünü yapıyorlar yani kaplamaların (sanırım sandiviç saç kaplama) yarısı bitti gibi görünüyor siyah örtülerle (Sanırım ısı yalıtım) çatı saçların üzerlerine yerleştirip işlere devam ediyorlar. Stad gerçekten dışından mükemmel görüntü veriyor. Fotoğraf çekmek isterdim ama en son ki foto ne ise aynısı gibi görünüyor. O yüzden çekmeye gerek duymadım. Saygılar...
bilgi için teşekkürler kardeş. arada bir de mümkünse yakından ve stadyumun içinden fotolar paylaşabilirseniz müteşekkir oluruz.
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla