Cevap: Hakettiğimiz yere gidiyoruz!
SİVAS halkı hiç bir zaman taraftar olamadı. esnaf sivassporun önemini kavrayamadı. sivasspor yüzünden sivasın dünyaya açıldığının farkına varmadı bürokratlar. siyasiler sivasspora sahip çıkmadı. hakem hataları yada diğer şeyler yüzünden güç durumda kaldığımızda sahip çıkanımız olmadı. en önemlisi yerel yönetim sivasspora sahip çıkmadı. en azından şehrin girişlerine yada şehrin merkezine bu şehir sivassporludur logosu yapılabilirdi. yönetim tamamen yarın düşeriz korkusuyla duruyor aman borcumuz olmasın diye ortada dolaşan hedük hüdük futbolcu artıklarını toplayarak iş yapmış görünüyor. yardımcı antrenörümüz Cesar Domingues'i göndermekle hayatlarının en büyük hatalarını yaptılar bence. arkadaşlara katılıyorum Sivaslı süper ligde kalmayı istemiyor. Sivaslı takımına sahip çıkmıyor. trabzona gidin 80 yaşındaki adam ben Trabzonsporluyum derken sivasta yaşayan 5 kişiden birisi sivassporluyum diyor. bedava yolu kapandı diye maça giden yok hani şaşalı taraftar gurupları nerde. yönetimde süperliği istemiyor sivas halkıda istemiyor. konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum diğer arkadaşlarda güzel tespitlerde bulunmuşlar ama gerçekten biz süper ligi il olarak haketmiyoruz.