Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Fenerbahçe'den Korkmuyoruz
Alt 11.12.2014, 13:47   #7
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Fenerbahçe'den Korkmuyoruz

Şunu net olarak söyleyebilirimki,süperlige çıktığımızdan beri tüm fb -sivas maçlarını seyrettim kimini canlı olarak staddan kimini tv den ,belki istatistik olarak fb ye karşı başarımız söz konusu değil,gerek sivasda gerek istanbulda yenildiğimiz hiçbir maçta oyun olarak ezildiğimiz maç hatırlamıyorum,belki skor olarak 5 yediğimiz gol atamadan 4 yediğimiz maçlarda oldu,maçı izlemeyenler bu ezilme değilde nedir diyebilirler,çok basit kaleci hataları,defans hataları ,golcülerin beceriksizliği ve egoistliği yüzünden yenildik,hakemlerde tabi herzeman olduğu gibi onlara yardım etti,geçen sezonki maçı binbir zorlukla aldığım biletle staddan canlı izledim,belki fb 5 tane attı ancak ,sivasspor özellikle 2.yarıda oynadığı oyunla beraberlik alacak kadar oynadı,ve sezonun eniyi futbolunu bize karşı oynadılar,sezonun ençok koşu mesafesini bizim maçta katettiler,tıpkı buseneki bjk maçı gibi,sadede gelirsek,fb iyide oynasa kötüde oynasa fb dir,90 dak gol atamaz ,90+3 de hakem penaltı yumurtlar fb yi kazandırır ,bu maçın kaderini futbolcuların saha içindeki yardımlaşma ve doğru koşu mesafesi ile,r.carlosun oyuncu değişimi ve oyun oynanırken oyuna müdehalesi belirleyecektir,hakemi saymıyorum,fb yi hafife almadan golü erken yemezsek ,60 70 dak oyunu tutabilirsek ,en kötü berabere kalırız diyorum,golü erken yersek enaz 4 lük fark olur ,çünkü skoru garantilemiş fb birbaşka iyi oynuyor herşeye rağmen takımımıza güveniyorum,kaybedersek kaybedeceğimiz bişey yok,kazanırsak kazanacağımız çok şey var
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...