Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Büyük operasyon bekleniyor
Alt 14.12.2014, 17:00   #36
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 926 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Büyük operasyon bekleniyor

Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Su yazdigin karamsar yazin icin yanlislikla tesekkür butonuna bastim.Bundan ötürüde pismanlik duydum,daha önümüzde ligin bitmesine o kadar cok mac varki nasil böyle karamsar bir tablo cizebiliyorsun.

PTT ligini telaffuz etmenin henüz zamani degil,ne yapiyorsun sen.Bu gün insanlara kanser teshisi koyuluyor ve insanlar pozitif düsüncelerle kanseri yeniyorlar.Sense Sivasspor´u 22 mac oynanmadan küme düsürüyorsun.

Türk futbolcular alalim diyorsun sen Türk futbolcularin fiyatlari ne kadar astronomik rakamlarda onu bile göz ardi ediyorsun.
13 maçta sadece 2 galibiyet alan bir takım kalan 21 haftada kaç galibiyet alabilir sence? biraz mantıklı düşünün lütfen. ne çektiysek bu duygusallık ve bize birşey olmaz düşüncesinden çektik.

açık ve net sivasspor küme düşmesi kesinleşmek üzere olan bir takımdır!

eğer 6 hafta evvel hoca değişikliği başlığını açtığım zamanlarda bu değişiklik yapılsa geleceğe dair ümitvar konuşabilirdim. ama kendi elimizle, carlos ismine aptalca sevdalanmak/bağlanmak ve yönetim körülüğü neticesinde kendi ipimizi kestik.

bu saatten sonra taraftarın gazını almak isteyip, pahalı transferler yapmak bu kulübün gelecek yıllarını çalmaktır. buna taraftar olarak müsaade etmemeliyiz. kocaeli, sakarya gibi kulüplerin perişan olmasının sebebi alt lige düşmeleri değil; ligde kalmak için aptalca borç altına girmeleri ve mali yapılarının bozulmasıdır.

sivasspor yönetiminin kulübün mali yapısını bozmasına müsaade edilmemeli! para harcayacaktınız madem, neden sene başında harcamadınız diye sorarlar!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sebasteia'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...