Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı
Riza hocaya gereksiz yere kin kustu bu taraftar simdi carlos'a karsi sinirsiz bir tahammul icindeler. Carlos'un bizde hocalik yapmasi bizim icin bir onur degil onun icin bir onurdur..carlos gitmesin diye ptt'ye dusmeyi kabullenenler var.. dusersek sittin sene geri cikamayiz bu da boyle biline.
|
Alıntı:
blacksky Nickli Üyeden Alıntı
Riza hocaya gereksiz yere kin kustu bu taraftar simdi carlos'a karsi sinirsiz bir tahammul icindeler. Carlos'un bizde hocalik yapmasi bizim icin bir onur degil onun icin bir onurdur..carlos gitmesin diye ptt'ye dusmeyi kabullenenler var.. dusersek sittin sene geri cikamayiz bu da boyle biline.
|
Bugün şunu düşündüm biz bu futbolculara haksızlık yapıyoruz şuan elimizde harika oyuncular var yani en azından Mersin Takımı'ndan en az on Gömlek iyi Topçular ama Carlos vermediği kondisyonun vermediği taktik ve disiplini bireysel hatalara bağlayarak futbolcularımızı da taraftar gözünde düşürdü ya bu takım küme düşmeye oynayacak takım değil maalesef Carlos işi ciddiye almadı takım hazırlık yaparken düşün hoca yok nerde yorumculuk yapıyor.maç kaybediyoruz 4 gün izi veriyor günde tek idman yapıyor 50 metre Koşan topçu dili dışarı çıkıyor her maçta bir topçu gidip kendini attırıyor ve bu yönetim de Carlos'un kaşına gözüne keline aldanıp bu adamı tutuyorlar sezonun 2. Yarısıda değişecek bişey yok sevgili yönetim bu adama futbolcunun saygısı yok inancı yok şimdi cristmins gelmek üzere carlos ülkeme nasıl kaçarım izin Yaparım hayaline düşmüştür bile bunlar yerli hocalar gibi senle dertlenmez bırakın bu yabancı hayranlığını geç kalınmasaydı şuan altı puan en az fazlamız vardı yeni hoca yeni kan Şart