Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor
Alt 16.12.2014, 22:20   #31
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Eneramo yuvası Sivasspor'a dönüyor

Şu aşamada alınabilecek en iyi oyunculardan biri Enaramo...Ben isterim ki sivasspor Enaramo dan daha iyi oyuncuları getirsin..Ama atı alan Üsküdar'ı geçmiş durumda..Sivassporun Muhsin Ertuğral döneminde yaşadığı transfer fiyaskosunu da unutmamak gerekiyor...Bizim yönetimin transfer konusunda neler düşündüğünü hepimiz biliyoruz..Onun için Enaramo hiç yokken iyidir diyorum..Enaramo yu en son kupa maçında izlemiştim;çok kilolu gözğküyordu..Ama Sivasspora ilk geldiğinde hatta sonraki dönüşünde de aynı kilo sorunlarını yine yaşamıştı..Sonradan bu kilolarını verdiğini gördük...Tekrar söylüyorum benim gönlüm en az Enaramo kadar yi hatta yaş olarak da daha genç bir santarforun alınması...Ama vasat oyuncuların fiyatının bile en az 1-2milyon eurodan başladığı bir ar transferde Enaramo hiç yoktan iyidir diyorum..Ama sakatlık sorunu varsa kesinlikle alınmamalı diyorum...Sakatlık soru olan bir Enaramo sivasspora fayda değil zarar getirir....Enaramo 2.5 yılda sivassporda lig ve kupada 30 civarında gol atan bir oyuncu...Çok gol kaçırdığı da dorudur..Ama denize düşen bir Sivassporun Enaramo yı istemesi de onlara göre doğrudur...Eğer Enaramo istenen golleri atıp sivassporu ligde bırakırsa kimse sesini çıkaramaz ama eski Enaramo yu sahada göremezsek işte o zaman bu transferi herkes sorgular....Ben yönetimin yerinde olsam Utaka yı da gönderip yerine sitede adı geçen Fildişili santraforu da transfer ederim..Böyle yaparsak hem Enramo'ya rakip olacak bir oyuncu bularak onun rekabet etmesini sağlarız...Rekabet her zaman başarıyı getirir...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...