Cevap: Yeni Hoca Muamması
Sivasspor yönetiminin sağı solu belli olmaz..Her ne kadar Sergen Yalçın hoca olarak getirilecek deniyorsa da son dak. da bir de bakarsınız aynı Muhsin Ertuğral olayında olduğu gibi bir sürprizle karşılaşırız.. Beni düşündüren bir mesele de;nedendir bilinmez ortada fol yok yumurta yokken Orhan Kaynak'ın bir anda R.Carlos un yardımcısı olarak takıma katılması...Bu benim kafamı uzun süredir karıştırıyor...Her ne kadar bazıları R.Carlos'un teknik direktörlük lisansı olmadığı için takıma katıldığını söylese de yine başkanın ne düşündüğünü ancak kendisi bilir...Çünkü ülkemizde teknik direktörlük diploması olan sadece Orhan Kaynak yok herhalde...Benim gönlüm Rıza Hoca zamanında bu takımda 3 yıla yakın bir süre yardımcı hocalık yapan Orhan Hoca nın da hoca adayları arasında olması...B.Uygun da zamanında aynı yöntemle bir anda takımın başına geçme di mi?3.olarak Segen Yalçın takıma hoca olarak getirlse bile en azından takımı tanıyan bir hoca olarak Orhan Hoca nın Sergen in yardımcısı olarak takımda kalmasından yanayım;çünkü Sergen in de ilerde neler yapacağını bilmiyoruz;G.Antep bir anda takımı bıraktığını hepimiz biliyoruz;onun için Orhan Hoca takımda kalmalı diye düşünüyorum...Önümüzdeki hafta neler olduğunu hepimiz göreceğiz...
|