Tekil Mesaj Gösterimi
Seni Asla Unutmayacağız Carlos....
Alt 21.12.2014, 23:09   #91
ddolphiner
Acemi Yiğido

ddolphiner - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 242 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 748 ddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOKddolphiner FAZLA SÖZE GEREK YOK
Unglücklich Seni Asla Unutmayacağız Carlos....

Gece 12'ye yaklaşıyor ve çıkan haberlere göre artık dönülmez yola girildiği anlaşıldı. Biz seni hep Gülen yüzünle hatırlayacağız Carlos... Gerçekten çok duygusal bi an yaşıyorum. Eminim benim gibi hisseden binlerce kişi vardır şuan forumda.Sanki yıllardır tanıdığım birisini gurbete gönderir gibi bi his var içimde... Çokmu abartıyorum bilmiyorum ama biz havası sert insanı mert toprağın insanlarıyız.. Görünüşümüz sert, ama bi okadar da duygusalız biz...
Bikaç çift sözümde yönetime... Keşke sezon başında bikaç topçu alsaydınızda ne bize nede Carlosa bugünleri yaşatmasaydınız...
Hani filmin birinde diyorya bugün Carlosun gözünde bunu gördüm emin olun...Vedalaşmak da zor iştir biliyo musun? Oturursun geminin kıçına, bakarsın sevdiklerine gittikçe ufalırlar. ufalırlar kaybolurlar. o zaman anlarsın işte vedalaşmak asıl kalana değil gidene koyar. Yüz defa söyledim sana hüzünlü değilim, mizacım böyle.
Ne olmuş yani büyük adam olamadıksa? Hayallerimizi satmadık ya!!!
Sen bizi şampiyon yapamadan gittin ama bize hayalini bile yaşatman güzeldi...güzel insan... Hoşçakal... Yolun Açık Bahtın şen, En kötü günün Bugün olsun...

http://www.youtube.com/watch?v=OFI8uByqRIY