Cevap: Yeni Hoca Belli Oldu
Dikkatinizden kaçan bişey var arkadaşlar:Nail setakan sezon başı karlosla yaptığı ropörtaj da karlos un dediği gözlerden niye kaçıyor...karlos dediki sezon arasında,yani ikl yarı sonunda bir teklif gelirse giderim dedi.!yani kovulursam giderim demedi.iyi bir teklif gelirse giderim dedi.(tabi takımın bu derece kötü olacağını ve kovulacağını bilmiyordu)takım iyi yerde olur(geçensdeneki gibi) bana teklif gelirse giderim dedi.arayın nail beyi sorun.bu sivasa ihanet olmazmıydı.takım iyi yoldayken bırakıp gitseydi şimdi karlos diye ağlayanlar ne diyecekti o zaman.bu bizi arkadan hançerlemek değilmiydi!?
ikincisi;karlosun teknik kapasitesinden oldukça şüpheliyim:bir misal yeter sanırım;takım 1-0 yenik durumda üstelikte sahamızda oynuyoruz(1-1 de olabilir tam hatırylayamıyorum)bize şiddetle zaman lazım.bir gol atıp galibiyeti elde etmek için.karlos naaptı,90.dakikada oyuncu değiştirmeye kalkıştı.!sonunda ne oldu dersiniz,boşa giden 2 dakikamızın sonunda bir gol daha yiyip mağlup olduk!
antep maçımıydı tam hatırlayamıyorum.ama hadise tam anlattığım gibiydi.90.da oyuncu değiştirdik.hem zamandan olduk hem bir gol daha yiip mağlup olduk.bu mudur hocalık.!?karlos bu hataları her maçta yaptı. 80 de 85 oyuncu değiştirdi.
üçüncüsü;siz,aşçılık sınavına giriyorsunuz diyelim.hayat memat meselesi,kazanamazsanız iş hayatınız bitercek.un yerine nişasta şeker yerine karbonat,yağ yerine sirke verseler,bununla helva yapacaksın deseler naaparsınız? illa yapcağım diye geleceğinizi tehlikeye atarmısınız.yoksa ben bu işte yokum,başka firmaya giderim mi dersiniz.?tabiki bırakır gisdersiniz değilmi.Karlos da baktıki istediği transferler yapılmayacak dandik oyuncularla teknik direktörlüğe adım atacak,daha baştan rest çekip gelmezdi.niye kabul etti kardeşim.hiç olmazsa yönetim geri adım atar elini cebine sokardı.!?
dördüncüsü;
arkadaşlar puan vetvelinden haberiniz varmı(karlos için ağlayanlara sözüm)?,sanki üstden ikinciyizde yönetim memleketi satmış gibi bağırıp çağırıyorsunuz.en çok gol yiyen en az galip gelen,en az gol atan..en en en..
lütfen bunu göz önüne alalım.karlosun gitmesi çok yerinde bence(sergen iyimi bişey diyemem..kapalı kutu..)ama illaki yeni bir hoca iyi olur.yerli hoca daha iyi olur.fatih terim uefa şampiyonu yaptığı gs dan kovuldu kimsenin gıkı çıkmadı.bir sürü örnek verebilirim ama siz malum tek.direktörleri bi araştırın(yabancılarda dahil)..boşa yüreğinizi tüketmeyin arkadaşlar...
|