Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Potansiyel Hoca Adayları...
Alt 22.12.2014, 15:06   #249
50sekiz
Usta Yiğido
 
50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 09.11.2009
Mesajlar: 2.135
Thanks: 74
735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Potansiyel Hoca Adayları...

Alıntı:
halilxx58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sergen Carlos gibi yapilan beles sakat dökük transferlere eyvallah diyecek biri degil. Bakalim devre arasi Sergen bey bekledigi transferler gerceklesmezse ne tepki verecek.
Benim kanaatim Sivasspor bu yöntim kurulunun sportif acidan hic ama hic umrunda degil. Sivassporu maddi gelir kaynagi olarak görüyorlar. Bu koltuk sevdasida o yüzden.
Devre arasinda bekledigi transferler yapilmazsa Sergen cekip gidebilir. Bu konuda cok kati bir tutumu var. Yönetimde bu durumda o zamana kim bosa cikarsa Mesut Bakkal, Yilmaz Vural kategorisinde vizyonsuz bir hoca ile anlasir.

Büyük yanilgi icindesin.
1- Sergen su an ki kadronun yeterli oldugunu düsünüyor.
(ligde kalmak icin bence de yeterli)

2- Sanmayin ki Sergen elinde transfer listesi ile gelecek. Yönetimin belirledigi daha dogrusu menajerlerin önerdigi isimler vardir onlardan bir kaci takviye yapilir. Baska da ucuk kacik transfer beklemeyin derim.
__________________
Aynı hatalari tekrar yapıp farklı sonuç beklemek deliliktir.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 50sekiz'a Teşekkür Ediyor...