Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Carlos'tan Buruk Veda
Alt 22.12.2014, 17:08   #8
yerliturkuaz
Usta Yiğido
 
yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 29.08.2005
Mesajlar: 5.394
Thanks: 3.308
1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1232 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Carlos'tan Buruk Veda

Bir kaç gündür yaşanan gelişmeler resmen bizans oyunlarının oynandığını gösteriyor Sivasspor'da. Önce yönetim görevi bırakacağıö dedi sonra R.Carlos bana 13-14 tane iyi oyuncu lazım dedi. Akşama toplantı oldu. Durum değerlendirmesi oldu. Sabah oldu bi baktık R.Carlos istifa etti. Akşam oldu Sergen Yalçın ile anlaşma sağlandığımız yazıldı. Bugün ise birinci ağızlardan anlaşma olduğu gelen haberler arasında büyük ölçüde de anlaşıldı.

R.Carlos'un istifa etmesi gerektiğini savunanlardanım. Malesef teknik adamlığı yapamadı. Evet dünya starı olmasına rağmen mükemmel bir kişiliğe sahip olması mütevazi bir insan olması bizlerin ona çok çabuk ısınmasını dolayısı ilede onun bize de ısınmasını sağladı. Sivas halkı onu çok sevdi. Ama gelin görün ki onu Sivas yönetimi sevemedi onun mütevazılıüını sevemedi. Çırpınıp durdu sene başında transfer diye ama gelin görün kü bizim işe yaramaz yöneteciler kulak asmadı oda bırakıp gitti hali ile. Yazık oldu onun kullanamadı Sivasspor onun marka değerini kendi markası ile birleştiremedi Sivasspor.




Bizler için yerin ayrıdır R.Carlos. Seni unutmayacağız...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı yerliturkuaz'a Teşekkür Ediyor...