Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Başkan ve Yönetim
Alt 22.12.2014, 22:40   #9
canimsivas58
Acemi Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 06.03.2010
Yaş: 29
Mesajlar: 92
Thanks: 26
35 Mesajına 66 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 529 canimsivas58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Başkan ve Yönetim

Alıntı:
halilxx58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mecnun Odykamaz'in Sivasspora yaptigi katkilar tartisilmaz. Fakat bir yönetim sadece baskan'dan olusan bir grup degil.
Mecnun Baskanin en büyük hatasi o gereksiz yönetim kurulunu yillardir yaninda tutmasidir. Kulübün transfere, alt yapiya, magzaya, tesislere yatirmadigi paralari o kisiler catir catir yiyor.

Baskan yardimcilari ve Baskanvekilleri Erdal Sarilar, Mehmet Oflaz, Erkan Bozatli ne ise yariyor? Sivasspor icin ne yaptilar?

Iletisim sorumlusu Ömer Oguzhan Sepet Sivasspor yararina ne yapti?

Stadyum ve Halkla iliskiler Sorumlusu Faruk Tassetten ne yapti? Cimler dogru sulanamadigi icin bircok kez ceza verdik, niye uyarmiyor personelini niye denetlemiyor? Lafa geldigi zaman elestiren taraftari hain ilan etmekten kacinmiyor. Niye görevinin basinda degil?

Lisansli ürünler sorumlusu Erdal Yilmaz varmis birde. 5 yilda bir 10 yeni parca geliyor magzaya, online magza desen evlere senlik. Bu adamin ne isi var yönetim kurulunda, niye Sivasspor üzerinden para kazaniyor? Görevi bana verin, yaptigim isin yaninda karsilik beklemeden daha verimli olurum

Alt yapi sorumlumuz Mehmet Boyraz niye ilgilenmiyor alt yapiyla. Sivasspor paf takimi herzaman gayet basarili bir takim, ama oyuncular a takima kazandirilamiyor. Niye böyle, niye alt yapidan oyuncu cikmiyor diye sorulmuyor bu kisiye??

Bizim yönetimimiz, Mecnun baskan haric hepsi para icin bu mevkilerde. Allah korusun ptt'ye düselim hepsi birakir gider gelir düstügü icin. En zor günlerimizde, mecnun baskan hapisteykene niye hicbiri yoktu ortalikta. Dönemin teknik direktörü Riza Calimbay hem baskanlik, hem yöneticilik hemde hocalik yapti bu takima.

ISTE BU YÜZDEN BENDE YÖNETIM KURULU ISTIFA DIYORUM. Mecnun Baskan yeni bir yönetim kurulu kurarsa amenna basimizin üstünde yeri var, fakat bu yönetimi burada tuttugu sürece onada saygim git gide azaliyor.
________

sonuna kadar katiliyorum, millet okumadan gecmesin diye alinti yaptim
canimsivas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla