Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bu film burada bitmedi
Alt 23.12.2014, 08:28   #5
34MUAMMER58
Usta Yiğido
 
34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 11.08.2013
Yaş: 54
Mesajlar: 2.354
Thanks: 744
1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 632 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bu film burada bitmedi

Herkes, günah keçisi olarak R. Carlos'u seçti.

R. Carlos'un hiç mi suçu yok? mutlaka vardır; hem de çok var da,asıl suçluların kim olduğu belli. Taraftarda zaten adresi göstermişti anlıyana tabii.

R. Carlos gibi biri Sivas'a bir daha zor gelir. R. Carlos'u Sivas'a getirip eline; Batuhan'ı, Crisantus'u, Cihan'ı, Musa'yı, Abdurahman'ı, Kadir'i, Ahmet Şahbazı veren yönetim hiç üzerine toz kondurmuyor. Tv programındakiler de? tüm suçu R.Carlos'a ve taraftara yükledi onlarda yönetime toz kondurmuyorlar.
Maşallah, yalakalık volümü en üst düzeyde.

Adama bir iyi kaleci alınsaydı, iyi golcü alınsaydı, Aydın kalsaydı yada iyi bir solaçık alınsaydı, Sivas'a kadar gelen Yalçın tutulsaydı, .Sivassporun bugün en az 15 puanı daha olurdu.

R. Carlos, son röportajında aslında nasıl bir kumpasın içinde kaldığının şifresini verdi, "Keşke herkes Adem gibi çabalasaydı" diye, kazmaları adamın eline verirsen oda sahada kazmalıkları görünce ağladı, yedek kulübesini yumrukladı. Bülo başkanda vurmayı bırak yıkıyordu o kulübeyi

Elbetteki Sivassporun kapısı R.Carlos'a ardına kadar açılacak ama bu yönetimle değil. Tabi adam gibi güçlü oluşturulmuş bir yönetim ve takımı sabote etmeyen, terinin son damlasına kadar mücadele eden becerikli kaliteli, karakterli oyuncu kadrosunun başına gelir. Ne zaman olur bilemem, yolu ve bahtı açık olsun R.Carlos macerasının burada şimdilik bitmesi gerekiyor, öyle yada böyle Sergen getirildi, bu takımın bu ligde kalması alınacak 2 galibiyete bağlı, zaman takıma destek olma zamanı, ben bu 2 maçı da alacağımıza inanıyorum
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...