Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sergen Yalçın ve 21 efsane söz!
Alt 23.12.2014, 22:11   #5
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Sergen Yalçın ve 21 efsane söz!

Bunlari eklemeyi unutmusum

Muhabir: Bülent Korkmaz da 33 yaşında ama hala ekstra çalışıyor bu durum seni rahatsız etmiyor mu? Sergen: Bülent yeteneksiz; antrenman yapmazsa oynayamaz, ben yetenekliyim o yüzden antrenman yapmama gerek yok

İkinci saati geride kalan bir maç sonu programından… Güntekin Onay: Şimdi de reklama gidelim. Sergen: Bence artık eve gidelim.

Beşiktaş frikik kazanır, topun başına Ahmet Dursun ve Sergen gelir… Ahmet: Ne yapacağız abi? Sergen: Ne yapacağızı mı var Ahmet, sen çekileceksin ben vurucam.

Sergen’in gecelerde hızlı olduğu zamanlardan… Yönetici: Sergen sen Salı, Çarşamba, Perşembe günleri bir yerlerdeymişsin diye bir haber aldık doğru mu bu? Sergen: Doğru ama eksik. Yönetici: Nasıl yani? Sergen: Cuma da oradaydım.