Konu: Cicinho
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Cicinho
Alt 28.12.2014, 10:00   #48
sebasteia
Usta Yiğido
 
sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 15.01.2008
Mesajlar: 2.340
Thanks: 1.509
1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Cicinho

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Carlos gittiği için Bu oyuncunun performansını merak ediyorum.
klasik sivaslı bakış açısı. illa birileri birilerinin adamı olacak, o yoksa ben de yokum diyecek, reisin gittiği yere giderim, reis olmazsa ben de olmam diyecek... öyle mi acaba?

arkadaşlar hayatınızda hiç profesyonel bir sözleşmeye imza atmadınız mı? memuriyet, iş sözleşmesi vs vs? sizler/bizler yaptığımız yazılı veya şifahi sözleşmelerimizde nasıl kendimizi yükümlülük altında hissediyor ve bu sözleşmenin gereğini yerine getiriyor isek, da cost veya cicinho gibi kişiler de en az bizim kadar profesyoneller olarak bunun gereğini yerine getiriyolar.

şimdi bu adamlara annesinin peşinde koşan çocuk muamelesi yapmayı bırakın. cicinho kariyerini carlos'un yardımı ile inşaa etmiş değil. aynı şey da costa için de geçerli. carlos gider bu adamlar yollarına devam eder. bu kadar basit!!!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...