Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
İbrahima Toure bir kaç yıldır bir çok Türk takımı ile ismi anıldı ama Türkiye'ye gelmesi nasip olmadı..1-2 yıl önce basında Trabzonspor ile uzun süre anılmış ama o Al Nasr Kulübü ile anlaşmıştı...Hazır olması dolayısıyla bence alınacak en iyi transfer olur..Ama kulübüyle 2016 ya kadar da sözleşmesi varmış...Takımdan ayrılması için sözleşmesinde özel bir madde var mı bilmiyorum... Kime niyet kime kısmet...Olur mu olur..Hatırlarsanız yıllar önce Enaramo transferi de çıkmaza girmişti ama Tunus ta olaylar çıkınca Enaramo bir anda sivassporlu oldu...Orta sahaya kim alınacak bu da ayrı bir muamma...Sivassporun bence orta sahaya bir değil 2 tane oyuncuya ihtiyacı var...Son dak. da Colman sürprizi yaşanırsa şaşırmayacağım..En azından ligi tanıyan bir oyuncu;Laval olayı da çok ilginç;sivasspor başkanı ile Eskişehir başkanının iyi ilişkileri olduğu söylendi;bakalım sivassporu bu transferi gerçekten isteyecek mi?..Ben sivassporun en iyi tranferinin takıma Genel Menecer olarak atanan Orhan Kaynak olduğunu düşünüyorum..En azından artık transferleri iyi yapacak bir menecerimiz oldu..Sivassporun en büyük sorunlarından birisi buydu..Diğerleri de zamanla çözülecektir...
|