Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Engin Baytar Sivasspor Yolunda
Alt 01.01.2015, 11:50   #22
B.DUMANLI
Usta Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.06.2007
Yaş: 64
Mesajlar: 4.363
Thanks: 2.502
2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1068 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: Engin Baytar Sivasspor Yolunda

Alıntı:
YigidooSivas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Aldim tabi forma aldim pasolig almadim lig tv var daha ne olsun.

peki bende sana soruyorum: bu yönetim 10 yildir taraftarin istegine kulak verip, paraya kiyip, sana yukarida yazdigim gibi oyuncular transfer etti mi ?
Genc Yigido;

Cicinho,Aatif ve Da Costa´nin sezon basinda anlasmalari uzatildi.Bu ücünün maliyeti Sivasspor´a cok deniliyor.Sivasspor´un bu 3 oyuncuya ödedigi para Sivasspor´un bütcesini zorluyor.Bu yüzdendirki Sivasspor kulübü elindeki olanaklar dogrultusunda transfer yapmak zorunda.

Engin Baytar sahadaki agresif hareketleriyle bize uyan futbolcu zaten degil.Bir insanin cani cikmadan,huyuda cikmiyor malesef.

Bizim bulundugumuz yerden kurtulmamiz icin acilen puan ve puanlara ihtiyacimiz var.Engin bizi on kisi birakacak olduktan sonra ben ne yapayim bu transferi.Sonra Galatasaray´liligiyla bilinen Hikmet Karaman Engin´i kadrosunda tutmadiktan sonra Sergen´in onu istemesi cok acayip ve düsündürücü...
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla