Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Pazara Kadar Mı Mezara Kadar mı?
Alt 04.01.2015, 18:34   #25
sıvaslıgenç
Tecrübeli Yiğido

sıvaslıgenç - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 404 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 sıvaslıgenç FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Pazara Kadar Mı Mezara Kadar mı?

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
- fikirlerinde değişiklik olabilir, nitekim fikrini değiştirmişsin ve doğru yolu bulmuşsun. tebrikler...

- bundan sonra bir eyleme girişirken bir söz söylerken nereye gideceğini bileceksin. sivasspor taraftarı passoligini alıp maçlara gitseydi, geçen seneki taraftar ortalamasıyla bu sene evimizdeki 3-4 maçı kesin alırdık ve şimdi 17-18 puanda olurduk. haksız mıyım? o halde aklınız sıra passolig protestosu yaptınız ve bu protesto sivasspor'un elinde patladı!

- geçen hafta maça ben de gittim. ayrıca gs maçına da gittim. bu takımın her koşulda her zaman yanındayım. bu yaptıklarımın da reklamını yapmam...

- ben insanları doğruya yönlendirip, sizin gibi aklıevvellerin vereceği zararlara karşı korumaya çalışıyorum. benim yüzümden kimse siteden kaçmaz, ama sen sıkıştığın için kaçabilirsin. uğurlar olsun. benim şahıslarla sorunum olmaz, derdimiz sivasspor!
Aklı sıra protesto yapmadık ben pasoligin uygulanma biçimine , altta yatan nedenine hala karşıyım buda benim fikrim kimseyi ilgilendirmez , sizide objektif olmaya davet ediyorum.

Asıl söylemek istediğim tribündü olayı nasıl reklama getirdin anlamadim bence mesajı bkr daha oku.

Sen en evvelinde egonu yen , sen mi beni sıkıştırdın da bu siteden kacacagim ?
sıvaslıgenç isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla