Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı
- fikirlerinde değişiklik olabilir, nitekim fikrini değiştirmişsin ve doğru yolu bulmuşsun. tebrikler...
- bundan sonra bir eyleme girişirken bir söz söylerken nereye gideceğini bileceksin. sivasspor taraftarı passoligini alıp maçlara gitseydi, geçen seneki taraftar ortalamasıyla bu sene evimizdeki 3-4 maçı kesin alırdık ve şimdi 17-18 puanda olurduk. haksız mıyım? o halde aklınız sıra passolig protestosu yaptınız ve bu protesto sivasspor'un elinde patladı!
- geçen hafta maça ben de gittim. ayrıca gs maçına da gittim. bu takımın her koşulda her zaman yanındayım. bu yaptıklarımın da reklamını yapmam...
- ben insanları doğruya yönlendirip, sizin gibi aklıevvellerin vereceği zararlara karşı korumaya çalışıyorum. benim yüzümden kimse siteden kaçmaz, ama sen sıkıştığın için kaçabilirsin. uğurlar olsun. benim şahıslarla sorunum olmaz, derdimiz sivasspor!
|
Aklı sıra protesto yapmadık ben pasoligin uygulanma biçimine , altta yatan nedenine hala karşıyım buda benim fikrim kimseyi ilgilendirmez , sizide objektif olmaya davet ediyorum.
Asıl söylemek istediğim tribündü olayı nasıl reklama getirdin anlamadim bence mesajı bkr daha oku.
Sen en evvelinde egonu yen , sen mi beni sıkıştırdın da bu siteden kacacagim ?