Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 04.01.2015, 18:16   #74
GokhanTurna
Usta Yiğido

GokhanTurna - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.808 Mesajına 3.804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1096 GokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer AnblickGokhanTurna ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sergen gelsin diye dil döktüm durdum. Carlos gelmeden önce söylüyorduk biz bunları. Bu takımın ilacı Sergen olacak demiştim yönetime teşekkürler bizle aynı düşünüp Sergeni tercih ettikleri için.

Maça gelince Sergen hocaya ve ekibine teşekkürler çok değerli 3 puan bu. İkinci yarı Osman abimizinde söylediği gibi Sergen'in istediği 3-4 oyuncu alınırsa ligi ilk 8 içinde bitiririz. Bu takım kesin olarak küme düşmeyecek emin olun. Şüphesi varsa sezon sonunu beklesin görsün. Cesar Domingues'dan sonra iyi bir hoca geldi şükür.

Bu arada Cicinho'nun formasını Cicinho jübile yaptıktan sonra köşeye bir yere asması lazım yönetimin. O numarayı başka kimseye vermemek gerekli. Abartmıyorum Cicinho'nun kısa sürede verdiği katkıyı ve gösterdiği başarıyı bu takımda hiç bir futbolcu göstermedi şuana kadar. Sadece oynadığı futbolla değil defanstan çıkıp asist kralı olması da artı etken.
Carlos'a Cicinho gibi bir ismi takıma kazandırdığı için binlerce teşekkürler.
GokhanTurna isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı GokhanTurna'a Teşekkür Ediyor...