Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Medicana Sivasspor Hayırlı Olsun
Alt 15.01.2015, 21:02   #16
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1300 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Medicana Sivasspor Hayırlı Olsun

5 TL vermeyip maça gitmeyen, kulübün lisanslı atkısını bile kullanmayan kişilerin şu takıma para getirecek yatırımlara karşı çıkmasını anlamıyorum.

Taraftar gücümüz yok o yüzden bilet gelirimiz yok hatta olumsuz tezahürattan seyirciden gelen paranının 5 katını ceza olarak ödüyoruz. Lisanslı ürün konusunda her ne kadar yönetim beceriksiz olsada yinede lisanslı forma alma konusunda ligdeki en alt sıralardayız.

Kulübe gelir sağlayacak adam gibi adamlarda yok, yıllardır Mecnun başkan ve ekibinin sırtında bu takım gidiyor. Yönetim bence şimdiye kadar yaptığı en doğru işlerden birisini yaparak takıma çok önemli bir geliri takıma kazandırdı.

Başta Utaka olmak üzere müzmin sakat oyuncularımız bedava tedavi görse yine yeter

Medicana Sivasspor hayırlı olsun.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 14 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...