Alıntı:
derin58 Nickli Üyeden Alıntı
 sivassporu cok guzel takip etmissin.. Premier lig den hic kimse gelmedi demissin.. Bouazzayi unutmussun galiba.. Unutmus olman normal diyecegim ama adami unutulmaz yapan bi maca cikmis olmasaydi.. Adam bi yarim saat ya oynadi ya oynamadi.. Ertesi gun apar topar kacmisti..
Senin kadar laf anlamayan bi insan gormedim.. Hala yonetime neden yukleniyorsun anlamiyorum.. Eline bi hesap makinasi al bu sezonun ortalama seyircisiyle yedigimiz cezalarin hesabini yap.. Kafan karismasin diye hic oyuncularin aldiklari maasini, mac basi ucretlerini, biletlerden devletin %18lik alacagi olan kdv yi, stad bakim masraflarini, alt yas kategorilerin giderlerini vs vs vs soylemiyorum..
sadece aldigimiz ceza ile ortalama mac seyirci gelirin hesabini yap.. Hic yonetim borc yapip oyuncu alsin deme.. Ordusporun haline bak. Sampiyonlar ligine gideriz diyen takim ptt yi boyladi. Adamlar 1,2 mlyon tl lik borclarini odeyemedigi icin takimda oyuncu kalmadi.. Sanirim forumda milletin sana laf anlatmaya calismaktan parmaklarinda derman kalmadi.. Yonetim para basmiyor.. Eger ki birseyler degistirmek istiyorsan gider kulube uye olursun.. Divan kurulu oldugunda avazin yettigi kadar "santrfor alin" bagirirsin.. Bjk uyeligi 1200 tl ise bizim uyeligimiz 1000 tl den fazla degildir. Ayda 30-40 euro imkansiz degil.. Ama ne olur artik milletin kafasini utuleme... Burada transfer komitesinden kimse yokturdur..
|
Hay ağzina sağlık noktasi virgulune kadar ayni dusuncedeyim