Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
Alt 16.01.2015, 22:23   #153
58YIGIDO58
Usta Yiğido

58YIGIDO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

576 Mesajına 843 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI58YIGIDO58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem

Alıntı:
samettt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
derin58 hay ağzına sağlık gardaşım çok güzel özetlemişsin.bunun gibilerine çok basit geliyor.kulüp yönetmek-transfer yapmak çok basit sanıyolar.sen bazı takımlar örnek vermişsin ama bende veriyim ön büyük örnek:daha 2 gün önce transfer yasağı verilen MERSİN neden yasak geldi.borç yapıp oyuncu alıp parasını ödemediği için....ANKARAGÜCÜ-GÖZTEPE-KARŞIYAKA bu takımlar zamanında barcelona-milan gibi devlerle şampiyonlar liginde oynamışlar.EE sonları ne oldu ? hangi ligdeler ? Türkiye borç konusunda en iyi davranan yönetim bizim yönetimimizdir.Emin ol çoğu takım bizim yönetim gibi bir yönetimlerinin olmasını ister...Son olarakda fifa'nın son açıklamalarından sonra borcu olan külüpler Şampiyonlar ligi-Uefa'da oynayamayacaklar...Ha şimdi dersinki hiçmi borçsuz takım yok onlar nasıl oynuyor.Gardaş biz SİVASSPOR'uz.!! bilmem anlatabildim mi ? Lütfen YiğidooSivas58 artık milletle ağız dalaşına girme, artık bıktık...

Tamam Yigido dedigin kabul zaten daha fazla yazmayacagim.
Ama sende durmadan benim hakkimda konusmayi birak artik Mini sohbetde.
58YIGIDO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla