Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem
Alt 17.01.2015, 14:45   #155
badof58
Yiğido

190 Mesajına 321 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 472 badof58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2014/2015 Sezonu Devre arası transfer dönem

Ben yönetimin yapmadığı transferden dolayı eleştirmem bugüne kadar hiç mi iyi transfer yapmadı, yaptı. Nordin Waterlar, Kanfory Syllalar, Yannick Kamanan'lar bilmem ne bilmem ne uzatırsın istediğin kadar ben yönetimin yaptığı şuna kızarım Aatıf değerlenmiş Gol Kralı olmuş bu ligde en kötü gol kralı 7.5 M'dan başlar para mı yok sat bu adamı Aatif bu sene ne verdi, asist mi yaptı gol mü attı yok yook, diğerleri için de geçerli Eneramo, Erman, Aydın vs. bunlar da hep beleşe gitti tabii hiç bir işe yaramayınca geri geldiler ama oyuncuların suçu mu hayır yönetimin sen bu adam gitmeden bas kontratı al bonservisini öyle yolla çok mu zor, devamında bu oyunculardan gelir elde etmezsen Anadolu takımlarında her zaman mali kriz yaşanır şu anda yönetim Sponsir alarak çok iyi bir hamle yaptı ama ordan gelen parayla da transfer yapılacağını sanmıyorum neymiş gorcumuz çıkmış yemeyin adamı beyler demezler mi .. Kulüp yonetmek zordur kolay değil ama Türkiye'de de bir gerçek var ki Başkanlar bu kulüpten rant sağlıyorlar ve servetlerini 4-5 ' e katlıyorlar inaniyorum bizim başkan yapmaz ama bu kulüp varsa Mecnun Başkan'da var onun için karşîlıklı etkileşim , neyse yine transferi ucuza kapatmak istiyorsan gidersin boştaki oyuncuyu almazsın da Bostman kuralını uygularsın, sözleşmesi 6 ay sonra bitecek oyuncuya bonservis ödemezsin oyuncuya ücret ödersin .. Ayrıca scout ekibine Orhan Hoca dahil edildi bu ekip daha iyi isimlerden oluşmalı Muhsin Ertuğral katılabilir, dışardan eski futbolculardan birileri bulunabilir geniş çapta bir ekip oluşturursak bu transfer işide böyle yılan hikayesine dönmez adamı bulursun 3-4 ay önceden görüşürsün anlaşırsın sonra basarsın kontratı devam edersin, bizim spekülasyonlara bakılırsa adam akıllı ne transfer komitesi var ne scout var ne de oyuncu hakkında veri bilgi donanım var. Ancak arada tutturup ilginç transferler yaptığımızda oluyor tabi ama transfer konusu altyapı konusu üzerine düşülmesi eğer düşme korkusu yaşamamak elit takımlar arasında olmak istiyorsak şart bunun için de en büyük icat para, Sivas'ın zenginlerinin üç beş kuruş demeden elini cebine atması şart , bunu yapmıyorlarsa bile takım içindeki döngüyü sağlamalıyız sezonda en az 5 adam gidip gelmeli yoksa anadolu takımlarında kadro içi sorunlar çok olur ve uyumsuzluk disiplinsizlik baş gösterir .. Neyse umarım bundan sonra doğru adımlar atılır , yönetimin artık kurumsallaşması ve takımında eksiklerinin giderilmesi gerekir ..
badof58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda badof58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...